Clinic Marathon DRV

Vanaf dinsdag 20 augustus 2019 start er bij de Veenlopers een nieuwe serie van 13 trainingen in voorbereiding op de 2e Ronde Venen Marathon specifiek voor de gevorderde hardlopers. Deze marathon wordt voor de derde maal georganiseerd en het voert langs de mooiste gebieden van de gemeente de Ronde Venen, zoals door natuurgebied Botshol en alle 8 kernen van de gemeente de Ronde Venen. Tevens kan worden deelgenomen voor een duo marathon die dus gelopen wordt door twee atleten. Ruime ervaring met hardlopen is gewenst (10-16 km achtereen hardlopen).

De meer gevorderde hardlopers worden tijdens de trainingen van de Veenlopers op dinsdag avonden voorbereid op de halve en de hele marathon. Hierbij wordt er onder andere aandacht besteed aan het verbeteren van de looptechniek en snelheid en specifieke wedstrijdvoorbereiding. Als deelnemer aan de clinic voor de hele marathon is ruime ervaring met hardlopen gewenst, dat betekent dat je een paar keer een halve marathon hebt gelopen. De clinic zal in 13 weken getraind worden naar het einddoel de Ronde Venen Marathon op 17 november. Aansluitend kan jij ook bij onze vereniging voor een periode van 4 weken meedoen aan herstel trainingen en mag doortrainen tot aan het einde van het jaar.

Startdatum eerste training
Op dinsdagavond 20 augustus 19:30 - 21:00 uur, start locatie is Ontspanningweg 1 (Optisport /zwembad) te Mijdrecht.

De kosten bedragen € 49,50 per deelnemer, dit is inclusief gratis hersteltraining bij de Veenlopers tot 1 januari 2020. Bij het pakket horen 13 begeleide trainingen op dinsdag avond en een uitgebreid trainingsprogramma.

Ben je al lid en wil je deelnemen aan de clinic?
Ben je al lid van De Veenlopers, dan kan je gratis deelnemen aan deze clinic. Wij vragen je dan wel je aan te melden voor de clinic via het Inschrijfformulier, zodat wij inzage hebben in de grootte van de groepen en daarvoor de benodigde aantal trainers kunnen inzetten. Het startbewijs voor de wedstrijd is voor je eigen rekening.

Enthousiast?  Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

 

 

Persoonsgegevens
Afstand
Betaling

Ik maak vóór 10 augustus 2019 het bedrag € 49,50 over op IBAN NL85RABO0158833503
t.n.v. De Veenlopers met de vermelding: Clinic Hardlopen.

Privacy Policy
De persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van onze vereniging. Zie pagina Privacy Policy op deze website.
8 + 7 =
More information?