Clinic De Ronde Venen Marathon

Trainen voor De Ronde Venen Marathon op 18 november 2018

Vanaf dinsdag 21 augustus 2018 start er bij de Veenlopers een nieuwe serie van 13 trainingen in voorbereiding op de 2e Ronde Venen Marathon specifiek voor de gevorderde hardlopers. Deze marathon wordt voor de tweede maal georganiseerd en deze loopt langs de mooiste gebieden van de gemeente de Ronde Venen, zoals door natuurgebied Botshol en alle 8 kernen van de gemeente de Ronde Venen. Tevens kan worden deelgenomen aan de duo marathon die dan gelopen wordt door twee atleten, waarbij 21,1 km wordt hardgelopen en 21,1 km wordt gefietst. Ruime ervaring met hardlopen is gewenst (10-16 km achtereen hardlopen).

De meer gevorderde hardlopers worden tijdens de trainingen van de Veenlopers op de dinsdagavonden voorbereid op de halve en de hele marathon. Hierbij wordt er onder andere aandacht besteed aan het verbeteren van de looptechniek, snelheid en specifieke wedstrijdvoorbereiding. Ruime ervaring met hardlopen is gewenst (10-16 km achtereen hardlopen). Tijdens de clinic zal er in 13 weken getraind worden naar het einddoel: de Ronde Venen Marathon op 18 november. Aansluitend kan je ook bij onze vereniging voor een periode van 4 weken meedoen aan hersteltrainingen. 

Startdatum training
Op dinsdagavond 21 augustus 19:30-21:00 uur, start de clinic. Bij het Veenweidebad - Optisport aan de Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht wordt er verzameld.
Voor het bedrag van € 49,50 per deelnemer, krijg je 13 begeleide trainingen, een uitgebreid trainingsprorgramma en hersteltrainingen tot 1 januari 2019. Je moet zelf voor de inschrijving van dit evenement zorgen.

Enthousiast?  Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

Ben je al lid van De Veenlopers en wil je deze clinic volgen, meld je dan kosteloos aan door ook het onderstaande formulier in te vullen.

Persoonsgegevens
Betaling

Ik maak vóór 14 augustus 2018 het bedrag € 49,50 over op IBAN NL85RABO0158833503
t.n.v. De Veenlopers met de vermelding:  Clinic De Ronde Venen Marathon.

Afstand
Privacy policy
De persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van onze vereniging. Zie Privacy Policy op deze website.
2 + 4 =
More information?