Businessloop (5 km, 10 km en 16,1 km / 10 EM)

Wat houdt de Businessloop in:

De Businessloop is een teamloop waarbij alle teamleden 5, 10, of 16,1 km afleggen. Het evenement is bedoeld voor teams die namens een bepaald bedrijf of een instelling lopen, maar de teamleden hoeven daar niet werkzaam te zijn; gastlopers zijn welkom. Er kan worden deelgenomen met dames-,  heren- en gemengde teams van minimaal 4 en maximaal 7 personen. De vier snelste tijden per ploeg vormen samen de totaaltijd voor het eindklassement. Voor het elk team is een teambeker beschikbaar.

De inschrijfkosten voor de Businessloop bedragen € 175,- voor het eerste team en € 150,- voor elk volgend team. Wat mag uw bedrijf / instelling daarvoor verwachten?

  • Allereerst promotie: voorafgaand aan de start en bij de finish zal de speaker de naam van uw bedrijf/instelling zoveel mogelijk noemen. Na afloop wordt aan diverse regionale media een persbericht met de uitslagen van de Businessloop verstuurd. 
  • Ten tweede een goede gezondheid. Het beoefenen van de loopsport is uitermate gezond en volgens TNO-onderzoek kan dit leiden tot een lager ziekteverzuim.
  • Ten derde is er de teambuilding. Samen sporten bevordert de onderlinge hechtheid.
  • Tot slot kan de businessloop fungeren als een alternatief bedrijfsuitje. Voorgaande edities van de Zilveren Turfloop zijn altijd erg gezellig geweest en dit kan een originele personeelsdag zijn.

De Businessloop start op korte afstand van Sporthal De Phoenix. De ontvangst van de Businesslopers is in Sporthal De Phoenix, waar een aparte kleed- en ontvangstruimte voor hen is gereserveerd. Ieder team ontvangt een aantal consumptiebonnen voor drank en broodjes. Vóór de wedstrijd wordt van elk team een groepsfoto gemaakt die na afloop van De Zilveren Turfloop wordt toegestuurd.

Bij inschrijving is het volgende inbegrepen:

  • Aparte ontvangst en kleedruimte;
  • Startnummer + schoenveterchips voor elektronische tijdregistratie;
  • Consumptiebonnen voor brood en drankjes;
  • Vervaardiging van een groepsfoto + afdruk van een vergroting en voor iedere loper een standaardafdruk;
  • Herinnering voor ieder team;
  • Diverse vormen van publiciteit: door speaker en persberichten zoals deze aan diverse regionale media worden toegestuurd

Wilt u deze info separaat download dit dan hier.

Team Winnaars 2019

Scholieren Challenge 5 KM

Met drie teams aan de start van de Scholierenchallenge leek het weer een spannende strijd te worden tussen het Veenlandencollege en Daltonschool de Windroos.  Van het Veenlandencollege doen veel leerlingen uit verschillende sportklassen mee. Dat bleek ook te zien aan de toptijden die de jongens liepen. De overwinning ging naar het Veenlandencollege, team Nyls. Gefeliciteerd mannen!

Businessloop 5 KM

De 5 km werd gewonnen door team Komkommertijd, gevolgd door VVD De Ronde Venen en Van Walraven,

Totaal  8 teams namen deel aan de 5 km: Aquafix Milieu BV, Constructor Dexion Holland BV, Komkommertijd, Ons Tweede Thuis, VVD De Ronde Venen, Servicepunt & Tympaan de Baat, Van Walraven Handelsonderneming, Van Kouwen Automotive

Businessloop 10 KM

De 10 km werd overtuigend gewonnen door Hairfashion at home bij Iris en Studio 110. Team Aquafix kwam als tweede over de finish, direct gevolgd door Ons Tweede thuis (team 1). 

Totaal 5 teams 10km: Aquafix Milieu BV , Hairfashhion at home by Iris en Studie 110, Ons Tweede Thuis,  Dock 15, Veenlanden College

Businessloop 16,1 KM/10 EM

1 Deelnemend team: Van Walraven Handelsonderneming viel voor de tweede keer in de prijzen, zij wonnen ook de beker op de 16,1 km