30ste Zilveren Turfloop

Ja! Na de persconferentie en na ingang van de nieuwe maatregelen van 25 september is er groen licht voor de organisatie van de 30e ZTL.

Als onderdeel en eerste loop van het Zorgen en Zekerheid Circuit, een bijzonder mooi circuit van 8 lopen in het groene hart, zetten we op korte termijn de inschrijving voor zowel circuitlopers als individuele lopers open.

Waar: Mijdrecht, Sporthal de Phoenix, Hoofdweg 85. Komt u met de auto? Let op de aanwijzingen van de parkeerregelaars en de borden. Zie ook  tab parkeren

Wij verwelkomen u graag op 7 november; kom lopen! Met name de 10 km en 16,1 km voeren u langs de pittoreske rivier de Kromme Mijdrecht.

Helaas hebben wij moeten besluiten de GeZZinsloop en G-Run uit te stellen naar een datum in het vroege voorjaar van 2022. (info volgt via de website van de Veenlopers)

Individuele lopers kunnen zich t/m 30 okt.  digitaal inschrijven via  www.inschrijven.nl

Op 7 nov. zijn er geen inschrijfmogelijkheden in de Sporthal!

Circuitlopers kunnen zich digitaal inschrijven via de website van Zorgen en Zekerheid Circuit.

Lopers kunnen een afstand lopen als onderdeel van het Zorg en Zekerheid (Z&Z) Circuit, maar ook niet Z&Z circuitdeelnemers zijn van harte welkom.

Starttijden:

VOKU 10 KM loopstart 11.00 uurdeelname €  8,00
Automotive-centre Van Nieuwkerk  5 KM loopstart 11.10 uurdeelname €  8,00
VIDA  10 EM loopstart 11.15 uurdeelname €  8,00
Wandelen door de Venen 8,50 km                              start 10.30 uurdeelname   gratis

Voor elke deelnemer een speciale herinneringsmedaille ter gelegenheid van deze 30e editie!

Sporthal De Phoenix is als doorstroomlocatie geopend voor het afhalen van uw startnummer  en chip. Er is een beperkte tasseninname en kleedgelegenheid.

Bij alle afstanden kan er ook als businessteam worden ingeschreven, binnenkort meer info hierover.( zie pagina businessloop)

De maatregelen van dit moment(25/9) vereisen geen toegangscontrole voor de lopers met QR of negatieve test, samen met de vele vrijwilligers werken we aan een zo veilig mogelijk loopevenement. Toeschouwers/publiek niet toegestaan in de sporthal, wel op het buitenterrein. Bij start/finish richting Oosterlandweg is meer dan voldoende ruimte.   Misschien overbodig om te melden: heeft u klachten op de dag van de loop: blijf thuis en laat u testen.